top of page

Evenementenlocatie

Een unieke evenementenlocatie in het hart van Haarlem. Casa Momo biedt een inspirerende ruimte met een huiselijke sfeer. De ideale locatie voor kleinschalige evenementen te organiseren, variërend van productlanceringen, dag-retraites, exposities, lezingen tot creatieve brainstormsessies of netwerkborrels.

 

Casa Momo heeft twee verdiepingen, waarbij de begane grond verschillende zitmogelijkheden biedt. Dankzij vrij verplaatsbare meubels kan de ruimte eenvoudig worden aangepast aan de behoeften van jouw evenement. Daarnaast is er op aanvraag voldoende ruimte beschikbaar voor het plaatsen van een lange eettafel, perfect voor een gezellig samenzijn. Voorzieningen zoals deze kunnen op aanvraag worden geregeld.

 

Op de eerste verdieping bevindt zich een volledig uitgeruste keuken met inductiekookplaat, Quooker en koelvoorzieningen, die beschikbaar is op afspraak. Bovendien bieden we cateringopties aan in samenwerking met lokale partners. Geïnteresseerd in onze cateringmogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via e-mail.

 

Wil je meer informatie over deze prachtige evenementenlocatie, of ben je benieuwd of Casa Momo geschikt is voor jouw specifieke evenement? Laat het ons weten, dan bespreken we graag alle mogelijkheden met je.

Catering nodig?

bottom of page