top of page

Workshops

Een unieke locatie om jouw workshops te organiseren in het hart van Haarlem. Casa Momo biedt een inspirerende ruimte met een huiselijke sfeer. De ideale locatie voor workshops op locatie, variërend van dag-retraites, bevalling cursussen, yoga workshops tot andere creatieve workshops.

 

Casa Momo heeft twee verdiepingen, waarbij de begane grond verschillende zitmogelijkheden biedt. Dankzij vrij verplaatsbare meubels kan de ruimte eenvoudig worden aangepast aan de behoeften van jouw workshop. Daarnaast is er op aanvraag voldoende ruimte beschikbaar voor het plaatsen van een lange tafel, perfect voor een gezellig samenzijn. Voorzieningen zoals deze kunnen op aanvraag worden geregeld.

 

Op de eerste verdieping bevindt zich een volledig uitgeruste keuken met inductiekookplaat, Quooker en koelvoorzieningen, die beschikbaar is op afspraak. Bovendien bieden we cateringopties aan in samenwerking met lokale partners. Geïnteresseerd in onze cateringmogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via e-mail.

 

Wil je meer informatie over deze prachtige workshop locatie, of ben je benieuwd of Casa Momo geschikt is voor jouw specifieke workshop? Laat het ons weten, dan bespreken we graag alle mogelijkheden met je.

Eerdere workshops in Casa Momo..

bottom of page