top of page

Interieur fotografie

Casa Momo is een stijlvolle daglicht fotostudio waar de liefde voor interieur en fotografie samenkomt. De studio is ingericht door een interieurstylist met een passie voor fotografie. Dit zie je onder andere terug in de gekozen meubels en de zelfontworpen trap. Maar ook het kleurenpalet op de wanden is doordacht en sluit aan bij de laatste trends. Voor de wanden is er een samenwerking met het Haarlemse verfmerk WowPaint. WowPaint is gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoogwaardige verf op een eco-friendly manier. De kleuren van WowPaint sluiten perfect aan bij de uitstraling van de studio.


De studio onderscheidt zich door zijn grote raampartijen en openslaande glazen deuren. De ruimte wordt 's ochtends gevuld met zonlicht aan de ene kant en 's middags aan de andere kant, waardoor Casa Momo ideaal is voor interieurfotografie.

Casa Momo heeft twee verdiepingen, waarbij de begane grond verschillende settings biedt. Dankzij vrij verplaatsbare meubels kan de ruimte eenvoudig worden aangepast aan de behoeften van jouw interieurfotografie. Op de begane grond zijn warme tinten gebruikt voor de wanden en is de zelfontworpen trap een echte eyecatcher.

De eerste verdieping kenmerkt zich door de serene sfeer en het lichte kleurenpalet waardoor de keuken en de breeze blocks wall er echt uitspringen. De keuken is op maat gemaakt in samenwerking met Frontz, een Haarlemse onderneming die op maat gemaakte keukenpanelen produceert. Samen met Frontz hebben we een unieke keuken gecreëerd die een statement maakt tijdens interieurfotografie.
 

Ben je benieuwd of Casa Momo geschikt is voor jouw interieurfotografie, of wil je de studio eerst even bekijken? Laat het ons weten, dan bespreken we graag alle mogelijkheden met je

Deze bedrijven gingen je voor ...

bottom of page